Torsdagslunsjen

Ny dag, ny nuddelkopp!

Denne gangen med kokte nudler og kylling. Vi spiste kylling til middag igår, og jeg tok en liten bit av den stekte kyllingen til lunsjen idag. Mens jeg lagde middag ordnet jeg like greit nudler også. Kokte nudlene og avkjølte de før de havnet i nuddelkoppen og så i kjøleskapet 🙂

 

Dagens rekkefølge;

Spinat, strimla
3 ss frosne grønnsaker
Litt buljong
1 hakka vårløk
Kylling
Nudler

 
Denne ble jo veldig snill og mild, men neste gang må jeg prøve med litt chili eller noe i den dur. Kunsten blir å bruke nok, men ikke for mye :p

 

 

Forrige (første) nuddelkopp finner du her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s